Home > Drugstore > Voor hem > Parfums met feromonen

PHEROMONES WITHOUT FRAGRANCE MEN 5ML

Deze extra geconcentreerde Desire parfum, verrijkt met een hoge concentratie aan pheromonen, is een exclusieve, sensuele geur, geïnspireerd op de natuurlijke en lichaamseigen feromonen. Het volstaat om een klein beetje van deze voor vrouwen onweerstaabare parfum op beide wangen of in de hals te spuiten en je aantrekkingskracht voor vrouwen wordt minimaal verdubbeld! Probeer het maar! Je zult versteld staan van de aandacht die aantrekkelijke meiden plots zullen tonen. Mijn vrijgezelle (en vrij gezellige) broertje gebruikt deze Desire parfum ook en gaat bijna ieder weekend met een andere hitsige meid naar zijn appartement. En dan echt niet om TV te kijken!! Let op! Er zijn winkels en bedrijven die de ongeconcentreerde versie van Desire aanbieden. Geloof me. Dan heeft het geen enkel effect. Neem dus alleen deze extra geconcentreerde versie!  

Uiteraard geldt ook voor dit artikel de PATSSS.COM, LAAGSTE PRIJS GARANTIE! Gegarandeerd nergens goedkoper. Controleer het maar! Wij hebben niets te verbergen. En je weet… Als je op werkdagen voor 20.00 uur besteld zorgen wij ervoor dat je morgen al kunt genieten. Vergeet niet je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Alvast dank voor je bestelling!
Trouwens: Als je vragen hebt, of hulp kunt gebruiken bij het kiezen van het juiste artikel, neem dan gerust contact op met het PATSSS serviceteam. Wij zijn er voor jou en helpen je graag! Stuur een mailtje naar: Info@patsss.com, of maak gebruik van ons Patsss.com contactformulier. Maar uiteraard kun je ons tijdens kantooruren ook bellen. 085 - 0220 590
 

Patsss.com: Gegarandeerd de laagste prijs in Sextoys, Lingerie, BDSM, Stimulerende artikelen en meer!!