Home > DVD > Voordeel packs > Lesbian packs

LESBIAN SCHOOLGIRLS DVD 3 PACK

Het kijken naar lesbische dames die elkaar grenzeloos verwennen is voor zowel man als vrouw ontzettend opwindend. Nog spannender is het om maagdelijke tienermeisjes met elkaar te zien stoeien! Met hun prille borstjes, strakke kontjes en uitdagende spleetjes weten ze elke vrouw en man in vuur en vlam te zetten! Ons inkoopteam selecteerde 3 schitterende en zéér opwindende LESBIAN SCHOOLGIRLS FILMS en bracht die samen in dit DVD VOORDEEL PACK! Meer dan 40 MAAGDELIJKE SCHOOLMEISJES ontdekken elkaars lichaam, likken en vingeren elkaar tot een hoogtepunt en bestoken elkaar met een groot assortiment aan vibrators, dildo’s en anale pluggen…. JIPPIE A JEE!!

En heb je die prijs gezien? Ongelooflijk toch?, maar echt waar! Een werkelijk SUPERLAAG PATSSS PRIJSJE! En je weet: Als je vandaag voor 20.00 uur bestelt zorgen wij er voor dat dit LESBIAN SCHOOLGIRLS 3 - PACK morgen al bij jou wordt afgeleverd.

 

  • De getoonde DVD covers kunnen afwijken. Deze pakketten worden namelijk wekelijks vernieuwd. Je ontvangt altijd de nieuwste producties!

Patsss.com: Gegarandeerd de laagste prijs in Sextoys, Lingerie, BDSM, Stimulerende artikelen en meer!!