DRUGSTOREIn onze uitgebreide drugstore vind je werkelijk alles om jouw sexleven te optimaliseren. We hebben producten speciaal voor haar en/of voor hem, we hebben een gigantsche keus aan glijmiddelen, bieden optimale zekerheid met onze condooms en presenteren ook een fijne selectie aan producten voor een heerlijke en opwindende massage.

Voor de dames bieden we o.a. hoogstaande producten voor een vagina & clitoris stimulatie, lustopwekkers, stimulatie kits, parfums met feromonen, producten die zorg dragen voor een orale sensatie, toy cleaners en nog veel meer.
Voor de heren bieden we o.a. een collectie aan delay cremes, lustopwekkers en een selectie aan producten die zorg dragen voor een effectieve penis vergroting.
Onze collectie aan Glijmiddelen is gigantisch! We bieden glijmiddelen op waterbasis, op siliconenbasis, met een smaakje, speciaal voor anaal gebruik, orgasme vertragende-, of anderzijds extra stimulerende glijmiddelen. Kortom: welk glijmiddel je ook zoekt, je vindt het bij PATSSS.com .

Wat je ook wenst - wij hebben het! PATSSS.com biedt een enorm assortiment aan sextoys, verleidelijke lingerie & Kleding, bondage en SM artikelen (BDSM), stimulerende producten (Drugstore) fun, gadgets en meer. Momenteel kunnen we zo’n 123.000 artikelen direct uit voorraad leveren. EN DAT VOOR DE GEGARANDEERDE ALLERLAAGSTE PRIJS!

Patsss.com: Gegarandeerd de laagste prijs in Sextoys, Lingerie, BDSM, Stimulerende artikelen en meer!!