Laagste prijs garantie


PATSSS.com garandeert altijd de ALLERLAAGSTE PRIJS! Bij ons weet je echt zeker dat je nooit teveel betaald. Controleer het maar, we dagen je uit. We hebben niets te verbergen.

Zoek maar naar hetzelfde product bij onze collega’s. Wij garanderen dat wij altijd hetzelfde product aanbieden voor een (veel) lagere prijs dan onze collega’s!

Waarom kan PATSSS.com dan zo goedkoop zijn zult u zich afvragen.
Logische en eerlijke vraag. En het antwoord is nog veel logischer.
PATSSS.com koopt haar collecties zo veel als mogelijk rechtstreeks in bij de fabrikanten. Geen tussenhandel dus. En dat scheelt enorm! Ook doen we er alles aan om zo effectief mogelijk te werken en daardoor onze kosten tot een minimum te beperken.

Dagelijks controleren wij onze prijzen bij vergelijkbare concurrenten. Zijn deze prijzen lager*, (wat eigenlijk niet kan) dan passen wij onze prijzen daar direct op aan. Altijd, iedere dag opnieuw, 7 dagen per week garanderen wij de ALLERLAAGSTE PRIJS!!

Indien het toch moest voorkomen dat hetzelfde artikel op het zelfde moment bij een andere webwinkel voor een regulier lagere prijs* wordt aangeboden dan betalen wij gelijk het verschil terug!

Neem in dat geval contact op met onze afdeling klantenservice.
(klantenservice@patsss.com)

* Gedwongen verkoop en/of faillissement verkoop en eenmalige stuntprijs of kortingsacties uiteraard uitgesloten aan de voorwaarden.

Patsss.com: Gegarandeerd de laagste prijs in Sextoys, Lingerie, BDSM, Stimulerende artikelen en meer!!