Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden:


iDEAL
PayPal
Visa
Mastercard

BETALEN MET IDEAL


Je kunt bij PATSSS.com op vele manieren veilig en vertrouwd betalen. De meeste klanten kiezen voor iDEAL. Met iDEAL kun je veilig online afrekenen bij je eigen bank door middel van internetbankieren. Internetbankieren met iDEAL kan met de volgende banken ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en de Triodos Bank.

Hoe te betalen met iDEAL?


Wanneer je wenst te betalen met iDEAL selecteer je eenvoudig iDEAL als betaalmethode tijdens het bestelproces. Je kunt nu direct je betaling afronden in de vertrouwde en veilige internet betaalomgeving van je eigen bank.

Voordelen van iDEAL


Veilig en snel betalen via je eigen bank
Je hoeft geen software te installeren
Betaling is direct afgerond, zodat wij de bestelling direct kunnen verwerken
Voor iDEAL-betalingen rekenen wij geen transactiekosten

Veilig en discreet


Je betaling verloopt beveiligd via onze betalingsprovider Ingenico. Bij het betalen door middel van iDEAL staat er dan ook een afschrijving van Ingenico op je bankafschrift. De naam " PATSSS.com " wordt vanwege discretie niet weergegeven op je bankafschrift. Bij het plaatsen van je bestelling wordt gegarandeerd veilig omgegaan met je persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en alle informatie wordt versleuteld over het internet verstuurd, waardoor de informatie niet leesbaar is voor derden.
Maximale zekerheid en discretie dus bij betaling via iDEAL

BETALEN MET PAYPAL


PayPal is de veilige en snelle manier om wereldwijd online betalingen mee uit te voeren. Voor iedereen met een PayPal-rekening is het mogelijk om PATSSS.com met PayPal te betalen. Selecteer eenvoudig PayPal als betaalmethode tijdens het bestelproces en voer je persoonlijke PayPal-gegevens in.

Voordelen van PayPal


Je betaling is anoniem
Je betaling is online te volgen en te controleren
Er wordt direct een bevestiging via e-mail gestuurd van je betaling
Na controle wordt je bestelling direct verzonden

Je eigen PayPal account


Wanneer je graag met PayPal wilt betalen dan kan dit door middel van je eigen PayPal-rekening. Op je PayPal-rekening is je e-mailadres gekoppeld aan een bankrekeningnummer of creditcard. Wanneer je een betaling met PayPal wilt maken kun je eenvoudig op je eigen PayPal account inloggen en je betaling afronden. Je logt in door middel van je e-mailadres en een door jou gekozen veilig wachtwoord. Na het maken van een betaling ontvang je direct een mailtje met de betalingsgegevens.
100% Veilig en discreet
PayPal is één van de veiligste online betaalmethodes en is wereldwijd de meest gebruikte online betaalmethode. Betalingen die door middel van PayPal gedaan worden, worden verzonden zonder financiële en gevoelige informatie te delen. Verzonden gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Gemaakte kosten worden vanwege discretie nooit onder de naam "PATSSS.com " vermeld op je PayPal-account. Met PayPal kun je anoniem een betaling afronden omdat je identiteit bij het betaalproces niet wordt vermeld.

BETALEN MET VISA OF MASTERCARD


Het is bij PATSSS.com mogelijk om te betalen met je creditcard. Je kunt bij ons betalen met Visa en Mastercard. Wil je graag met creditcard betalen? Selecteer dan creditcard als betaalmethode tijdens het bestelproces. Via onze beveiligde betaalomgeving kun je je creditcardgegevens in voeren. Vervolgens kun je direct afrekenen met je creditcard.

Voordelen creditcard


Je betaling verloopt altijd veilig
Aankopen via creditcard zijn verzekerd
Eenvoudig en snel in gebruik

Hoe betaal je met je creditcard?


Kies creditcard als betaalmethode en selecteer vervolgens Visa of Mastercard. Vul alle gegevens in waaronder je naam, creditcardnummer, vervaldatum en verificatienummer. Controleer vervolgens of alle gegevens juist zijn. Je kunt nu je betaling afronden en je bestelling plaatsen.

Veilig en discreet


Bestellingen die je met je creditcard betaalt, zijn verzekerd en maak je eenvoudig in onze beveiligde omgeving in onze webshop. Gemaakte kosten worden vanwege discretie nooit als PATSSS.com vermeld op je creditcard afschrift. Bij het plaatsen van je bestelling wordt gegarandeerd veilig omgegaan met je persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en alle, over het internet verstuurde, informatie is automatisch versleuteld waardoor de informatie niet leesbaar is voor derden. Zodra je creditcardbetaling is gecontroleerd, wordt je bestelling direct verzonden.

Patsss.com: Gegarandeerd de laagste prijs in Sextoys, Lingerie, BDSM, Stimulerende artikelen en meer!!