Ruilen en retourneren

Herroepingsrecht


Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat je het bestelde artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van je herroepingsrecht als je ons schriftelijk per post, per e-mail of via ons contactformulier op de hoogte stelt van je herroeping.

Je kunt voor je herroeping gebruik maken van het Europese herroepingsformulier maar bent hiertoe niet verplicht. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij je zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van je herroeping. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je herroeping te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van herroeping:


Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling hebt ingestemd. Voor zulke terugbetaling worden jou geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetalingen tot wij je artikelen hebben ontvangen of (mits de artikelen niet gecontroleerd hoeven te worden ivm onderstaande uitzonderingen) je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang wel tijdstip eerst valt.

Ontvangen artikelen dien je niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld terug te sturen. Ons retouradres is: PATSSS.com, Postbus 60, 4560 AB Hulst. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Voeg bij de retourzending de originele pakbon of - indien je die niet meer hebt - een briefje met daarop in ieder geval het ordernummer.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Houdt hierbij wel rekening met de onderstaande uitzonderingen. Wegens hygiënische voorschriften kunnen bepaalde artikelen niet worden geretourneerd wanneer de verpakking is geopend.

Voorwaarden
Bij retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

1. Artikel en verpakking zijn in originele staat
2. Artikel en verpakking zijn onbeschadigd en ongescheurd
3. Artikel en verpakking zijn ongebruikt en/of ongedragen

Uitzonderingen


Om begrijpelijke hygiënische redenen kun je de volgende artikelen uitsluitend retourneren wanneer de verzegeling nog volledig in tact is:
- Kousen
- Slips en Strings
- Sexspeeltjes in de meest brede zin des woords
- Tepelpompjes
- Tepelversiering
- Condooms
- Drugstore artikelen
Wil je een artikel ruilen of retourneren? Laat ons dit dan vooraf weten in een bericht per e-mail of briefpost waarin je duidelijk de reden van de retourzending vermeld. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Stuur na je melding en onze reactie het artikel samen met de originele pakbon binnen 14 dagen retour naar:

Klantenservice PATSSS.com
Postbus 60
4560 AB Hulst

Afhandeling bij retournering:


Na ontvangst en controle van je artikel storten we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen terug op je rekening.

Afhandeling bij ‘ruilen’

Ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. Wil je het artikel ruilen vanwege een fout van ons of door een defect, dan zijn de eventuele verzendkosten uiteraard voor onze rekening.

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt.

Heb je nog vragen over de procedure? Neem dan contact op met ons door een mail te sturen naar klantenservice@patsss.com We helpen je graag verder.

Patsss.com: Gegarandeerd de laagste prijs in Sextoys, Lingerie, BDSM, Stimulerende artikelen en meer!!